2
 
Förut idag så beställde jag den här koftan från märket Cream. Från hemsidan zalando. Blev man medlem så fick man 100kr i rabatt så fick ge 799:- för den fina koftan. Så i veckan lär väl den komma. Väntar med spänning. Hoppas såklart den kommer passa på mig!
0
 
Såhär såg min vagn ut när vi kom ut från Ullared. Har nog aldrig någonsin varit med om så mycket folk. Kommer nog aldrig mer åka en lördag utan åka mitt i veckan och inte när lönen har trillat in, fy säger jag. Men fick med mig massa fina prylar. Kan visa inom kort. Jag & Syster stod ute och vänta på dem andra två och vi fick klara oss igenom två regnskurar och det var inte lite regn som kom. Och ingenstans att stå som hade tak. Så blöta skor och hela jag var blöt var väl sisådär, värsta på resan kan jag tala om. Hem kom vi som tur var. Hade en trevlig dag om man bortser från att det var så mycket folk i varuhuset. Helt ok dag!
0
Nu är jag på väg till Ullared, återkommer senare! : )
 
2
Jag ska snart åka iväg & jobba men kände att jag ville skriva några rader här innan jag for iväg. Har en sån snäll sambo som kör mig till jobbet idag, det öser ner regn. Så ville inte cykla i detta väder. Kallt & blir en aning blöt. Så han är snäll. Tack hjärtat! Börjar om ca 30 minuter. Annars kommer de faktiskt bli en lugn dag efter jobbet. Slutar 13.00 idag så det känns bra, men när jag kommer hem blir det att bara slappna av och vila i mängder. Känner att det behövas faktiskt. Läsa lite bloggar, vila, skriva i min blogg osv : )
Jag har inte så himla mycket att säga just nu mer än Godmorgon på er!
Vi hörs senare idag! Ha en fin Onsdag.
 
 
Fin bild jag tog i somras, i vänstra nedre hörnet är pälsen från en annans häst svans :)
 
 
1
 
Fann den här inrednings sidan nygligen. Och föll pladask för all inredning som finns där. Vill ha allt i stort sätt!
Knorkan.se In & kika bland alla inredningsprylar. Billiga priser och bra prylar!
2
Då var jag uppe före tuppen idag då, känns sådär när man har fått sovit varje dag för att man har jobbat kväll. Men jobbar heldre dagtid faktiskt och får tid hemma. Man hinner få lite mer gjort om dagarna här hemma också! Idag ska jag cykla till jobbet! Känns sådär för nu börjar det bli kallt om morgnarna, och måste införskaffa mig ett par vantar faktiskt. Får bli att fynda det på Ullared! Inte långt kvar nu, ska bli kul! Jag börjar om en timma nu så ska väl försöka sätta lite fart här hemma. Slutar 15.00 idag så känns bra. Sen har jag bestämt att jag ska hem och städa. Det behövs. Jag suktar jättemycket efter det där objektivet alltså, men blir att spara spara spara. Så hoppas jag att det snart är mitt. Någon som har det objektivet? Är det bra & värt pengarna?Lyssnar på Pink nu hennes skiva och kan ge tips om att köpa skivan,
den är riktigt bra : )
 
 
 
4
 
Då var söndagen här igen. Veckorna & helgerna går så himla fort, snart är julen här. igår var jag och hjärtat en sväng på ikea faktiskt, men fy vad folk. Tänker nog samma som vi gjorde dåligt väder då shoppar man. Visst är det så? håller ni inte med? Få lite tröst och shoppa när det är dåligt väder. Vi shoppa faktiskt lite gröna växer en cd/dvd hylla, vi har proppat med filmer. Så behövdes ännu en till. Så köpte jag en klocka faktiskt, att ha på sängbordet. Skönt att få lite ordning i tvrummet nu, enda som fattas nu är en matta men den har vi inte funnit ännu, se om det finns när jag ska till ullared. Dem har väl allt i stort sätt! Om ca 40 minuter börjar jag jobba, så nu ska jag fixa i ordning mig det sista. Så ha en kanon fin söndag!
 
 
 
0
Denna skapelse vore fett att få hem i brevlådan någon dag. Läst lite om den och de har fått väldigt bra omdöme så får nog bli att försöka spara sig till en sån. Men kostar mellan 11.000-12.000 skapligt saftigt. Men bara att börja spara! Jag har bestämt mig för att bli en bättre hobbyfotograf, inte ge upp, det är min svaga sida att jag ger upp alldeles för fort. Något som jag måste jobba på! Men någon dag ska denna skapelse finnas här hemma! : )
0
29/9 bär det av mot Gekås Ullared. Jag, syster och en vän till henne ska åka. Vi har plats för en till men verkar inte vara någon som vill eller har råd att åka med. Men vi hoppas finna någon, roligare om man är fler. Blir att finna lite inredning & så, det är de som är tänkt iallafall. Lär nog finna en hel del säkert. Man kommer aldrig därifrån tomhänt.Idag är det en vecka kvar sen bär det av, ska bli kul. Någon mer som ska dit den 29/9 ?
 
 
 
 
4
 
Jag är väldigt sugen att köpa detta objektiv till min Canon EOS 60D. Jag har hört väldigt bra om det så får ta och fundera om man ska slå till på detta objektiv. Har någon av mina läsare detta objektiv som kanske kan berätta lite vad ni tycker om det? Om det är värt att lägga pengarna på ett sånt! Vill få lite tips om objektivet eller om man ska köpa ett annat eller vad tycker ni? Kom med idéer.
5
Vilken smart funktion blogg.se har kommit på, mycket bra av er på blogg.se, bra att man kan använda sina instagram bilder här i bloggen med bara ett klick. Väldigt väldigt bra! Så många bloggare som använder sig av instagram så är detta en kanon bra idé, håller ni inte med mig?!
 
Bilden är tagen med min Iphone 4S i somras nu. Då jag stod och såg när mitt hjärta tränade landsväg.
Så himla fina färger i bilden tycker jag!
0
Min kära mamma blir 50 år den 27 september men på hennes födelsedag så är hon i cypern och har det härligt där. Så idag firade vi henne, eller vi överaskade henne. Och vad överaskad hon blev när vi dykte upp och skrek högt Surprise till henne. Hon blev en aning förvånad och väldigt glad att vi överaskade henne! Vi hade planerat den här dagen i 1 månad tillbaka kanske och den blev lyckad. Hon fick en canvas tavla med oss barn på. Och en tassimo som hon velat haft bra länge nu, och en massa goda smaker till. Och såklart blommor och god fika. Och kvällen blev väldigt bra. Och så kul att hon blev såååå glad. Ni skulle sett hennes min. Skulle gärna lägga upp bilder men måste acceptera att jag inte får lägga ut bilder på dem som inte vill som sagt. Men vi hade en underbar kväll. Skulle inte förvåna mig att jag blir överaskad nästa år i Juni då det är min 25 års dag. Man vet aldrig!
 
 
 
 
2
En nyhet som jag vill testa. Jag är tokig i vit choklad, så denna borde vara riktigt god. Någon som testat? Är den så god som den ser ut att vara? Dem hade choklad vinter eller vad den hette förut, och den var ju god.
Så hoppas detsamma om den här faktiskt! : )
0

Shabby chic inspiration såhär en måndag eftermiddag. Någon mer som tycker om den stilen? : )
0
Tänk vilka dumma/elaka kommentarer man kan få såhär via bloggen ibland. Och när man inte kan visa vem man är osv. Tråkigt tycker jag! Men jag fortsätter att blogga och dem som tycker min blogg är tråkig osv behöver ej kommentera. Då kan ni läsa någon annans blogg isåfall om inte min duger! Så tack och hej för era kommentarer. Klarar mig fint utan dem.
 
 
Nu sitter jag och ska se på beck som börjar nu. Proppa i mig lite godis också!
Sen blir det nog att hoppa ner i sängen är tänkt. Ha en kanon fin söndagkväll.
 
 
0
Söndag och jag ska snart åka iväg till jobbet igen. Känns väl sisådär men efter 2 timmars sömn så är jag ändå redo. Känns bra att tjäna pengar iallafall. Det är positivt. Har närmligen dubbel pass idag, så nu är det fyra timmar till av denna söndag att jobba, och det hoppas jag kommer rusa förbi. Så vid halv fem börjar jag igen. Och runt halv sex blir det räkmackor till kvällsmat. Ska bli gott, bra när man kan bestämma vad vi ska äta på kvällskvisten med våra boende. Så just nu dricker jag en chai latte & ska snart åka iväg först till affären med hjärtat mitt. Ska inhandlas lite frukt och en godispåse såhär på söndagen, blev otroligt sugen! Så det är väl det som kommer hända & ske för min del. Jag har lite sån här ångest som inte har fått någon tid knappt med min kära underbaring till hund. Men imorgon efter jag slutat vid 13.00 så ska jag ta längre promenad och har tänkt ta något träningspass med honom är det som tänkt. Även tisdag då jag är ledig. Så då ska jag lägga all energi på honom. Det är han värd! Min lurvboll. Han är mitt allt. Skulle aldrig någonsin kunna sälja honom. Han är dyrbar för mig helt enkelt.
 
min lurvboll då han var 7 veckor : )
 
0
Så länge är det sen vi två blev en. Åh minns dagen som igår.
Jag älskar dig otroligt mycket hjärtat. Du & jag föralltid.
Och vi har hunnit förlovat oss också. Bara det är snart 1 år sedan.
 
vi två i malmö.
 
0
Skönt att man är ledig denna fredag och får ta det lugnt i detta höstväder. Nu är det verkligen höst ute. Såg att bladen på träden är mycket gula nu och dem faller ner. Så hösten är här. Visst den kan vara mysig ibland men inte när det ska regna och tråka. Solen får gärna vara framme iallafall. Men så är hösten tyvärr. deppig & tråkig! Jag & min hund sov enda till halv elva idag, och det är väldigt ovanligt för min hund. Men tror nog han hörde att det regna och han hatar att ha på sig regntäcket. Men idag fick han ha det för igår badade jag honom. och tråkigt att få in en blöt hund och när han fäller. Så fick bli täcke. Men alltid så typiskt att när man har badat sin hund så ska det ofta regna. Jag har otur det är en sak som är säker. Men han blev fin iallafall. Finare ska han bli. Klippas, fixa öronen osv. Min fina bebis är han allt. *leeeer*
 
Nu väntar jag att hjärtat ska komma hem på sin lunch. Blir resterna från igår, Köttfärspaj & sallad. *mums*
Jag ska ta vara på denna lediga fredag för lördag till måndag jobbar jag. sen ledigt en enda dag och sen så köra vi igen. Men det är väl helt ok fast hade nog heldre varit ledig helgen. Men inte alltid man får det tyvärr.
Ha en fin fredag. (får det bli tråkig bild i repris igen, hinner ej fota) :(
 
1
Sitter redan uppe före tuppen till och med. Jag börjar jobba 6.45 idag till 13.00 helt ok tid. Men värsta av allt är att min hals är skapligt svullen och irriterad så frågan är om jag kommer bli sjuk, och det vill jag absolut inte bli. Värsta är ju att det är så himla många som är det nu och då är det inte så lätt att smita undan ifrån det. Men ska väl klara av dagen idag iallafall är ledig imorgon så ifall jag insjuknar så har jag en dag ledigt och jobbar på torsdag sen ledig fredag innan jag kör på helgen igen. Så skönt med två dagar ledig i veckan iallafall. Just nu proppar jag i mig chai latte så min svullnad hoppas jag kommer att gå ner. Men tar inte ut något i förskott. Tycker min blogg har blivit så tråkig, känns som det bara står massa jobb, men det är i stort sätt så min vardag ser ut just nu, jobbar,äter, sover och går ut med hunden. Men vill man ge bra intryck så är det bara jobba så dem ser att man vill. Eller hur?!? Jo, en sak att den 29september så bär det av mot Ullared. Ska bli kul! Få finna lite fynd. Ska nog mest köpa inredning som vanligt. Men mycket roligare att handla det nu när man flyttat till större. Så inte långt kvar dit, så de ser jag framemot nu! Så det är bäst att fixa en shoppinglista om vad som behövs.
 
Föresten idag är det 11 september också det är 11 år sedan de två kapade planen flög in i world trade center.
Jag minns den dagen tydligt. Usch det är så hemskt! :(
 
 
 
2
Fredag och sista dagen att jobba innan jag får en ledig helg, otroligt skönt! Blir jobb 7.30 till 13.30 idag lagom tid. Sen blir det nog hem & ta det lugnt, bestämt att ta en lite längre promenad senare om det inte kommer ösregna bara, Annars blir de en längre promenad.
Otroligt skönt! Jag börjar om en timma. Hoppas tiden rullar iväg bara.
 
Ikväll blir de en lugn kväll äta gott och mysa. det humöret är jag på idag. Sitter och funderar bara på vad man ska äta för gott? Vet inte riktigt vad jag är sugen på. Har ni några tips om god mat?
 
0
Måndag och åter till jobbet. Men börjar 13.00 till 20.30 idag faktiskt. Hela denna vecka utan onsdag för då är jag ledig så kör jag kväll, förutom fredagen. Rätt så skönt faktiskt med tanke på att det ger mer betalt och i lugnare tempo tycker jag! Och så får man sova ut på morgonen vilket är kanon alltid. Fast idag kunde jag inte sova mer än till halv nio men bättre det än att stiga upp 5.00 två timmar kvar tills det är dags igen då!
Så nu sitter jag i köket och bara tar det lugnt. Känner inte alls för att göra något, mer än att jag tvättar då!
Vad tyckte ni föresten om vårat fina sidobord från ikea hemnes serien då? I framtiden ska jag ändra lite inredning men får bli när man har lagt undan lite mer pengar till det. Håller på att spara till hemnes ena byrå också till sovrummet.
Så vill spara till den först! Sen får vi se vad de blir för inredning.
 
Vad har ni för er idag då läsare? Idag är det strålande väder ute så lite trist att jobba! Men har fått varit ute i det lite iallafall och det är huvudsaken! Nu ska jag ta och få lite mat i magen. Ha en kanon fin måndag!
 
Föresten min morfar fyller år idag också! : )
 
källa; weheartit.com
 
 
0

Vårt fina sidobord från Ikea. Ska ändra inredningen det som finns på den och så :) fin va?!

0
Jag är skaplig trött, vill lägga mig och sova igen men icke. Börjar 6:45 denna söndag och känner  verkligen inte alls för detta, hoppas dagen rusar förbi, har tänkt lägga mig och sova en timma när jag kommer hem iallafall. Slutar ju så sent klockan 16.00 en söndag kan påstå att det känns sisådär faktiskt. Men får tänka att det är dubbelt betalt. Börjar om 45 minuter. Så dricker min chai latte i lugn och ro sen blir det att bara ta på mig lite kläder och sen åka iväg. Tråkiga på söndagar är att det inte kommer någon tidning till jobbet! Får nog ta med mig två par tidningar så har jag något att bläddra i om det blir för tråkigt, för mellan 13-16 är det otroligt tyst och stilla på jobbet! Efter denna dag är det bara 2 dagar till sen får jag ledig en dag. *wiiie*
 
Så tråkigt bloggen blir nu bara en massa jobb det står om, men har direkt inget intressant att skriva om såhär på morgonkvisten. Skulle föresten bloggat om sidobordet vi köpte i fredags men när jag kom hem efter mitt första pass igår så slocknade jag och hjärtat i soffan tillsammans, så trött var jag. *blää* Får blogga om det senare! Ha nu en kanon fin söndag, tänk på mig som får jobba!
 
 
1
Vi är nu inne i månad september redan. Tycker veckorna går så otroligt fort nu för tiden. Snart har vi 2013 här redan och det börjar om på nytt igen. Jag är redan vaken för nu vid halv åtta ska jag infinna mig på jobbet och jobba första passet till halv ett. Sen hem och ta det lugnt tills halv fem då det är dags återigen för jobb. Har som sagt dubbelpass denna lördag. Så kommer att jobba till halv nio ikväll. Men jag får väl ta och se att det är pengar! Men hade heldre sovit nu bredvid mitt hjärta och myst istället. Mycket varmare & gosigare! Men jobbar nu 4 dagar innan jag är ledig igen. Men som jag skrev förut där uppe så rusar ju veckorna och dagarna förbi.
 
Igårkväll var jag & hjärtat och handlade ett fint sidobord till vardagsrummet i hemnes serien, kommer visa bild på det senare när jag kommer hem efter mitt första pass. Blev otroligt bra! Hemnes serien på ikea är så otroligt fin.
Vi har väl typ nästan bara i den serien nu känns det som. Sängen,sängborden,bokhyllan,sidobordet och tvbordet. Så lite av den serien har vi allt. Men tror nog det är den bästa serien som ikea haft tycker då jag! : )
 
På tal om ikea så har inte jag fått ikea katalogen någon som fått den? Förstår inte varför för alla andra som bor i närheten här har fått den men inte vi. *bläää* Nu ska jag ta och sminka mig lite snabbt nu innan det är dags att fara iväg. Ha en kanon fin lördag!