0
Jag borde ligga och sova denna tid med tanke på att jag vaknar 6:45 imorse i panik och märker att jag försovit mig. Började ju jobba 6:45 och kom 15 min försent. Var snabba puckar kan jag säga. Tur sambon kunde köra mig! Men ack vilken jävlig dag det varit idag. Det är tur att jag bara jobbar 7-13 imorgon. Riktigt lyxigt. Sen har jag ledigt denna helg. Otroligt skönt! Då ska jag bara njuta. För sen börjar jag på måndag igen och jobbar alla dagar den veckan i stort sätt. så kommer nog vara skapligt trött efter den veckan. Men det är väl sånt man får ta.
 
Efter hjärtat hade slutat så drog vi in och köpte utemöbler äntligen. Rusta hade rea så det fick bli köp, vi hade sån tur det fanns ett set kvar av den serien. Sån tuuuur. Alltid härligt när man har tur med någonting åtminstonde. Ska ta en bild på hur det ser ut är tänkt imorgon. Hann inte med det förut, så imorgon blir det bild.Nu ska jag ta & lägga mig och hoppas på att inte försova mig imorgon heller.
För imorgon blir det en annan avdelning och vore dumt att försova sig! Ha en kanon kväll.
 
 
 
Detta set är det som vi köpte. Kommer en bild på det hela imorgon! : ) 4 stolar + bordet har vi.
5
Sitter i sängen och bloggar lite. & läser bloggar. Hjärtat är där nere i vardagsrummet & ser på MTB på tvn så då har jag lite egen tid och läser lite bloggar och skriver lite i min egna blogg. Inte för jag har otroligt mycket att skriva men några rader ska skrivas såklart. Jag hoppas ni har haft en bra midsommarafton igår, det hade vi. Vi var först hemma och åt lite lunch ihop på altan och sen gick vi ner till ett par vänner och jag tog med mig tårtan som jag gjorde dit och kaffe och tårta blev det där. (för mig blev det en cider). Och efter någon timme eller två så bar det vidare hem till hjärtat´s föräldrar för lite mat också. Så igår var en sån dag som man bara åt mat kändes det som! Men det hör som sagt till på midsommar.Så idag har det blivit en lugnare dag här hemma faktiskt. inte så många knop gjorda.
 
Men imorgon är det dags igen att åka bort, Först har vi tänkt ta ett varv till ikea och efter det bär det hem till min syster för hennes son blev 6 år den 20 Juni så ska dit och fira honom. Så då blir de lite fika där. Sen ska jag faktiskt bara ta och vila mig för på måndag börjar jag jobba 6:45 igen. Efter 6 dagars ledighet. Då kan det behövas vila upp mig lite innan dessa veckor med jobb börjar.
 
 
 
Min första Jordgubbstårta någonsin, Myyycket Goood blev den.
1
 
Gina tricot 599:-
 Gina Tricot 199:-
 
Klickade hem dessa fina plagg, kände att jag var värd det för jag har jobbat så pass mycket nu!
Och garderoben behövde fyllas på! : ) och hjärtat höll med att jag var värd dessa plagg!
3
Vaken och är skapligt pigg. Sitter här vid datorn och dricker min chai latte, ska strax ta och fixa lite lunch åt mig & hjärtat. Får blir Pasta Cabonara idag. Lätt & smidigt! Solen är framme idag & det känns bra, men blåste lite. Kom in med hunden nyss så tycker det borde bli varmare faktiskt, så hoppas det vänder! Igår ringde dem och frågade om jag kunde hoppa in 4 timmar på jobbet och såklart ställer jag upp, så fått två dagar hittills ledigt iallafall, För sen efter jag jobbat ska jag ju till tandläkaren. *bläää* Inget skoj men man måste ju som sagt kolla sina tänder då & då. För annars kan det bli riktigt DYRT! Och det vill jag inte! Dags att starta dagen lite mer!
Ha en kanon dag!

1
Den 10 Juni så var jag och hjärtat på Lida loop vid stockholm för mitt hjärta skulle tävla i MTB och innan start så hade dem som en visning på ett flygplan som snurra runt och runt och fick en rätt häftig bild trots allt! Se nedan!

0
Jag är hemma nu en snabbis ca 1 ½ timme bara. Känner mig skapligt stressad idag.
Men så är det när man är så snäll och ställer upp och jobbar, jag tänker som sagt bara pengar i det fallet.
Det behövs alltid! Och att man hjälper till är viktigt!!
Ca halv tre ungefär ska jag cykla tillbaka till jobbet, känns skönt att sluta halv nio än kvart över nio idag.
Jag jobbar som sagt hela denna helg helt ok så hoppas väl inte att det kommer vara så himla bra väder när man jobbar. Det får gärna regna för min del med tanke på att man jobbar! hehe
Hann se mitt hjärta nu innan han for iväg till hans jobb. För sen ses vi inte förens kvart i nio.

I onsdags hade jag kameran med mig i högsta hugg för hjärtat tävlade då : )
0
Vakna 5.00 idag för nu vid sju är det dags att jobba, är trött som en lärka. Vill sova! Skulle bara ha jobb 15.00 - 20.30 idag men det krisade på en avdelning så jag är så snäll så som ställer upp, många ordinarie personal som ska på studentfirande eller avslutningar. Sånt har inte jag i år så är snäll och hoppar in. Ser att blogg.se har fått helt nytt utseende, rätt ovan vid det faktiskt men man vänjer väl sig! : ) Nu ska jag ta hunden på en promenad sen dags att cykla iväg. Jobbar som sagt heeeela helgen så lär inte ha mycket tid för att blogga!
Men vore kul med någon kommentar för då blir jag glad! : )
5

Jag är vaken före tuppen idag, känns väl sisådär men det är så när man jobbar ibland! Men rätt skön dag faktiskt 6:45-13:15 så det känns kanon! Jag tar över från nattpersonalen! För er som inte vet vad jag jobbar med så är jag på ett dementboende. trivs riktigt riktigt bra där! Så ska vara där hela sommaren. Men nu har jag två veckor på schema för en som har slutat. Så det känns bra att jag fick dessa två veckorna.

Så idag blir det att cykla iväg till jobbet och inte få skjus, så hoppas tusan inte det kommer regna när jag ska cykla hem, skulle inte förvåna mig ett dugg om det gör det. *blää* Blir inte så himla långt blogg inlägg just nu men ni förstår säkert! Ha en fin tisdag!


5

För alla Gratulationer som man fått i bloggen!
Min födelsedag var bra, Jag firades inte så mycket för klockan 7.00 så åkte vi till tullinge för mitt kära hjärta hade tävling där. (lida loop) så vi var hemma vid 17.00 så var bara mamma och hennes sambo som kom. så blir att fira lite mer senare när jag är ledig från jobbet! Men annars var dagen toppen. Idag ska man jobba 13.00 - 20.30 enda dagen jag är ledig denna vecka är torsdag! Jobbar hela helgen. Men känns riktigt bra så man får lite pengar! Ska som sagt spara till mitt körkort som måste tas snart! Ska bli underbart den dagen jag får köra bil helt själv!

Nu ska jag se om det finns en tid i tvättstugan för att tvätta hjärta´s tävlingskläder!
Ha en fin dag denna måndag!




Gammal bild (gammal cykeln med) hihi

4

För idag är det min födelsedag! 24 år idag! :) och detta fick jag av mitt hjärta i present! 500:- på vero moda och desperate housewives säsong 7.

13

Röd dag och det är Sveriges nationaldag idag. *Underbart*
Och många är lediga, förutom jag. Jag börjar jobba 13.00 - 21.15 helt ok.
Mitt hjärta är ändå i vrinneviskogen och tränar cykling så gör faktiskt ingenting för mig.
Blir att ha det mysigt när jag kommer hem istället såhär på nationaldagen. Ska faktiskt ta och gå till jobbet känner att jag behöver röra på mig mera, inte för att gå ner utan för att få komma ut lite och få lite motion. Sånt behövs alltid. Så bäst att ta hunden nu så han klarar sig tills hjärtat kommer hem! Men ville berätta för er att jag snart drar och jobbar en dag som denna! Ha en kanon bra nationaldag kära läsare!


3



Detta skulle inte sitta fel av att få i present.
Kan vara avkopplande att ha några boxar när rastlösheten kommer fram ibland.

4

Den 10 Juni alltså på söndag så är det min födelsedag blir hela 24 år.
Och det är många av mina nära och kära som undrar vad jag önskar mig och sådär. Men det är verkligen inte lätt ju äldre man blir tycker jag, men har funnit en ny underbaring som man önskar fanns i min samling och det är ett nytt objektiv. Man kan alla fall önska att man fick det. Men som sagt objektiv är väldigt dyra.

Detta står högt upp på min lista!



www.netonnet.se

Tamron AF DI SP 90/2,8 Canon

7

Jag är otäckt trött idag alltså.
Hade panik igårkväll när man skulle somna, somnade liksom aldrig! låg och vred i stort sett hela tiden i tre timmar innan man verkligen somnade. Hjärtat var hos vännerna som jag skrev om i ett annat inlägg han blev kvar där så då cyklade jag hem och skulle försöka sova men gick inte som sagt. Men sen när hjärtat la sig i sängen så somna jag nästan på direkten. Konstigt det där!
Men det är väl en sorts trygghet som man har!

Sitter nu i köket och försöker få ner två mackor och en kopp chai latte såhär tidigt på morgonkvisten men väldigt svårt. Jobbar första passet 6.45-11.30 så lagom tid. Men känner inte alls för att jobba. Men man får se det som att det är trotsallt dubbelt betalt när det är en söndag.

Men jag har sån snäll sambo som ställer upp och skjusar mig till jobbet! Guldvääärt.
Blåser en aning mycket nu faktiskt riktigt tråkigt väder. så det är väl tur att jag jobbar ändå!
Nu är de bäst att få ner frukosten sen ta och sminka mig för det är snart dags att röra sig mot jobbet.

Ha en kanon fin söndag!

0

Kom hem för ca kanske 1½ timme sen från Norrköping.
Varit där med Syster & hennes son och handlat lite mat. Så nu blev det lite vila efter promenaden som jag kom nyss in ifrån. Sen blir det att städa lite och sen ikväll far det hem till ett par vänner till mig och hjärtat och vi är bjudna på grillat! Ska bli trevligt! Fick sååklart en anonym kommentar om mitt förra inlägg, ovanligt nädå! Det jag syftade på var att bara för det var förra året en kille vann så vore det roligt om en tjej vann detta år. Har inte med bara för det är en tjej. Man får såklart tycka hur man vill.  Så nu vet du det den personen som skickade anonymt. Tråkigt att man inte vill stå för det man skriver!
Men det är väl typiskt bloggvärlden!

Imorgon blir det dubbelpass.
6:45-11.30 & 16.30-21.15 & en söndag så då är det extra betalt och det tackar man inte nej till.
Så blir att lägga sig tidigt ikväll. Nu ska jag ta tag i att städa!
Ha en kanon lördag!

0



Jag tycker att det ska bli en tjej i år faktiskt.
Så kom igen tjejer nu! : )

2



Denna föll i min smak!
MEN denna klänning är så poppis så svår att få tag i en :(