1



Barnvakt åt denna filur idag tills imorgon
han sover som en stock nu, har gått riktigt bra & mysigt har de varit!

6
Överlycklig, under hela denna dag så har jag fått 7 stycken tider redan.
Så behov av vikarie är dem allt. Och jag tackar inte nej. Och vilket bra system dem har.
Kommer ett sms om jobb tider och så och sen får man svara JA eller NEJ. det kallar jag smidigt! :  )
Så på fredag är första tiden bokad 7.00-13.00 ett lagom pass!

idag har jag hållt på och flyttstädat igen då, kan säga att det tar på kroppen. Speciellt ryggen!
Men denna vecka ska det bli klart eller de måste det! Så är nu hemma i nya lyan och slänger i mig lite mackor så jag får lite mer energi blev en sen mellis. Men energin behövs!

Och ikväll vid sex så tävlar sambon också men den tävlingen missar jag :(
Men det kommer fler gånger! Nu är det bäst att sätta fart igen.




bild i repris ;)

8
min kära far blev 50 år igår.
Men han var bortrest på sin stora dag så ikväll ska vi hem till honom och fira han.
Så hoppas att min kära far kommer bli nöjd över sina fina presenster av oss syskon med respektive. Det får vi allt hoppas. Kommer dyka upp i bloggen vad vi inhandlade åt vår far. Kameran ska med! Ett måste! Så nu idag hoppas jag inte att min telefon kommer att ringa och att det är jobbet för vill helst vara med och fira honom. man fyller inte 50 år varje dag! Så bäst att lägga i laddaren i batteriet så det är fullt när det väl är dags att åka dit!

Annars så har faktiskt vår helg varit lugn. Vi kände att vi ville ha en fri & lugn helg och inte tänka att vi ska ta vårt förråd i vår gamla lägenhet och att börja att städa. Så vi valde att ta det lugnt! Men denna vecka blir det att ta tag i det och bli klara med det. För nu närmar det sig den sista april. Jag skrev för ett bra tag sen att vi skulle åkt till mallis i april vi skulle ha åkt igår. Våra kära vänner är där nu och har det mysigt. Men kom annat i mellan så vi valde att ta den trippen nästa år istället. fast då kommer det nog mer luta åt kanarieörna. Så det siktar vi nu på i stället. Det är som sagt inte bara att åka när man har hund också. Men nästa år åker vi! : )


3

Om man nu bara fick önska och kunde få vinna lite pengar så skulle jag åka direkt och köpa detta! : )



Jag tycker om hemnes serien det kanske märks : )

4

På förmiddagen så hann jag med att åka en sväng till min barndomsvän Jessica och hennes lille son Texas hon bjöd faktiskt på lite mat som var riktigt god. Baconsås & Pasta. *mums* Sen drog vi neråt till Centrum ett varv för hon skulle handla lite och sådär och då får jag ett samtal om att få jobba idag 16-21 så det tacka jag inte nej till, så vid kvart i fyra kommer hjärtat och hämtar mig och skjusar mig till jobbet. Han är så snäll så! Slipper jag gå i detta skitiga vädret regn blandat med snö. *bläää*

Så ska väl snart ta och fixa i ordning det jag ska ha med mig och så! Sen kommer hjärtat hit!
Så ha en kanon fin fredag!



Fina texas :D

5







Dessa sängkläder köpte jag på Ullared för ynka 99:-/styck.
Riktigt fina om man frågar mig : )
Håller ni med mig?
Ej strykta men får gå ändå! hihi

2

Av min älskling´s farmor och farfar så fick vi faktiskt dessa två sängbord till vår säng som vi har velat haft en bra tid nu men inte haft råd att köpa för det har kommit annat i mellan så dessa fick vi av dem som en sen förlovningspresent och lite annat som vi handlade på ikea. Så det tackar vi verkligen för. Blev faktiskt lite skillnad. Nu måste vi bara fixa vår vita vägg. Vet inte riktigt än hur jag vill ha det. om man ska fixa en fondvägg eller sätta upp något! Någon som har mer förslag?


Före
&
Efter

6

Sitter och bloggar i köket för tillfället.
Jag lagar lite mat så måste hålla lite koll på potatisen som står på spisen. Så fördriver tiden lite med att blogga!
Idag har det varit en lugn dag. Trodde det skulle bli en sväng till ikea ikväll men så  blev inte fallet. Hjärtat ville träna så det får bli imorgon eller någon annan dag! Jag har så otroligt ont i munnen har en liten jäkla blåsa i nedre läppen på insidan som gör otroligt ont. Den är som värst nu antar jag! Så snart lär den väl ta och försvinna får vi ta och hoppas på! vädret har varit skiiit trist grått,regnigt och hagel mitt i allt.
Vill ha vååår nu!

Vi får väl ta och hoppas att den snart är här. Vill kunna gå i sandaler,shorts m.m
Nu är det nog bäst att ta tag i maten så den blir klar någon gång tills hjärtat kommer hem!



bild i repris

1

Idag har jag inte hunnit bloggat för har jobbat idag. 13.30-20.30 på dementboendet. Skönt att äntligen få komma ut och få jobba igen! Känns kanon! och trivs som fisken i vattnet där faktiskt. Var på en annan avdelning idag och där gick det kanon där också faktiskt. Så har fått 5 nya tider att jobba för en tjej ska åka på semester så fick hennes tider så 29/4 30/4 4/5 5/5 och 6/5 kommer man ha fullt upp men det är pengar för det är mycket helg jobb och det tackar man inte nej till. Eller hur? Skönt att få jobba! 
 
Imorgon kommer jag kunna blogga mer för då är det inget jobb om dem inte ringer in mig förstårs. För det kan dem som sagt ringa när som, och då tackar man inte nej till det! Men annars så ska jag nog hinna med att blogga. ska fixa lite foton som mina syskon med deras sambo´s och barn som vi har tagit ihop. Framkalla och sådär är tänkt. Så har lite att stå imorgon i. Men då brukar dagen gå fort!
Natti natti


13

Jag och hjärtat har bestämt att vi senare ska fixa golven i två sovrum och hallen på övervåningen för det är just nu en vit platsmatta som det är märken i & dem är riktigt fula. Så skulle vilja se lite vad ni tycker är snyggt att ha för golv. I lilla rummet är det bara vita väggar målade och hallen är det med ljust som går lite i silvervitt. och stora rummet är det vitt & sen en fondvägg som är i vit och svart som det är blommor i. Har bild på dessa tapeter! Så nu vill jag höra lite vad ni tycker är snyggt, ska man köra samma golv i alla rum eller bara samma i rummen och i hallen ett annat? kom med era ideér!



Kommer från rusta och heter silverek
Under är från Ikea och första heter kastanjemönstrat ungefär som i vårt sovrum.
Och den andra under den heter ekmönstrad, grå.


1

Det ordna sig snabbt med bredbandet. Vilken tur jag har!
Kul att ni har fortsätt skrivit till mig även om jag inte varit online! Sånt gillas!
Jag & hjärtat har fått det mesta i ordning i vår etage lägenhet nu. vilket är väldigt skönt. Vi prata om att slipa & måla trappen vit men vi känner att vi ska vänta lite med det så den får vara i furu ett litet tag. Känner att vi måste få ordning på allting här hemma först. Så kanske får bli efter sommaren då jag har lite mer tid osv.

Jag har fått lite hjälp av er angående sovrummet om det ska vara vitt eller fondtapet. Men skulle gärna vilja ha lite mer åsikter från er. Vore riktigt snällt! Återkommer med lite bilder & update snart igen! :D

4

Som ni vet från förra inlägget så har jag och sambon flyttat så vi har inte fått igång vårt bred band än. Kunde ta upp till 2-3 veckor :( väldigt surt så får mobil blogga lite då och då! Ville uppdatera er på denna information! Men fortsätt kommentera :) catch fann sin plats i flyttkaoset ;)

14

Som ni alla vet så ska jag & sambon flytta och vi fick redan nyckeln i torsdags. Så i måndags tog vi tag i att börja flytta och vi sov första natten där. Kändes kanon, så vi har lite att styra med därför jag inte varit här online och skrivit så har varit lite frånvarande så nu vet ni varför. jag tog bild på hur vårt sovrum ser ut eller hur sängen och så blev. För rummet är mycket mycket längre än vad det är på den mobilbilden. Men vill ha eran hjälp igen? alla väggarna är vita och jag vill ha er hjälp att ska jag ha fondvägg eller ska jag bara köra vitt? Jag har en fondvägg men frågan är vad ni tycker om den? Och ni får mer än gärna komma med förslag!


sängborden ska bytas ut till hemnes serien i vita men har ej kommit till ikea.
Så har en tapet jag funderat på men nu vill jag veta vad ni tycker, denna jag har kikat
på eller kom med egna förslag? vore kul att få förslag av er läsare.



12

Fick samtal om att få jobba idag :D
så blir att jobba 9-18 och det är dagiset som ringde och fråga det : )
Så såklart ställer jag upp, ska stänga också! Så det ska bli intressant att se hur det kommer gå!
Första gången. Men det ska jag nog klara av galant.
Vi hoppas få nyckeln idag med till vår lägenhet/radhus idag. Så håller tummarna för det.
Slutet av denna vecka så hoppas senast imorgon. För sen är det långfredag! Ville bara kika in här och skriva att det inte blir så mycket bloggande idag. Så ha en kanon fin onsdag på er!

9

Äntligen händer det något kul i mitt liv.
Förra veckan onsdag & Torsdag så var jag och provjobbade på ett dementboende här i vår lilla by.
Och idag så fick jag samtalet att jag fick det! Det är sommarjobb hela sommaren & vikariejobb. Så nu känns det toppen. Att få göra något om dagarna och känna att man tjänar sina egna pengar är så otroligt kul! Så nu kommer det hända väldigt mycket denna vår & sommar. Först ska vi måla om vår trapp i nya lägenheten/radhuset till vitt slipa lite & måla. Sen flytta in allting och städa gamla lägenheten. Sen under tiden så ska vi greja att byta golv osv men vi kommer ta lite i taget när vi känner att vi har tiden och så! 
Och under tiden så ska man jobba så allting känns så himla bra nu. Så äntligen kommer jag kunna spara till mitt körkort som jag längtat så otroligt efter! Så nu kommer det äntligen bli av! Är som sagt snart 24 år så känner att ett körkort är ett måste, eller vad säger ni?!

5

För idag är det Catch 5 års dag!