5
Sitter i sängen och bloggar lite. & läser bloggar. Hjärtat är där nere i vardagsrummet & ser på MTB på tvn så då har jag lite egen tid och läser lite bloggar och skriver lite i min egna blogg. Inte för jag har otroligt mycket att skriva men några rader ska skrivas såklart. Jag hoppas ni har haft en bra midsommarafton igår, det hade vi. Vi var först hemma och åt lite lunch ihop på altan och sen gick vi ner till ett par vänner och jag tog med mig tårtan som jag gjorde dit och kaffe och tårta blev det där. (för mig blev det en cider). Och efter någon timme eller två så bar det vidare hem till hjärtat´s föräldrar för lite mat också. Så igår var en sån dag som man bara åt mat kändes det som! Men det hör som sagt till på midsommar.Så idag har det blivit en lugnare dag här hemma faktiskt. inte så många knop gjorda.
 
Men imorgon är det dags igen att åka bort, Först har vi tänkt ta ett varv till ikea och efter det bär det hem till min syster för hennes son blev 6 år den 20 Juni så ska dit och fira honom. Så då blir de lite fika där. Sen ska jag faktiskt bara ta och vila mig för på måndag börjar jag jobba 6:45 igen. Efter 6 dagars ledighet. Då kan det behövas vila upp mig lite innan dessa veckor med jobb börjar.
 
 
 
Min första Jordgubbstårta någonsin, Myyycket Goood blev den.
Kommentarer
Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Svar Tack snälla.
Halsbandet har jag köpt av en kompis som sålde smycken. men tyvärr gör hon inte det längre.. men vet att style by tyra sålde sånna här med, kolla om de ev finns kvar där :)


Svar: Så lite så : ) okej, då får jag kika in där då =) tack så mkt
.


http://sandrasblogg.se
Sara - Blivande tvåbarnsmamma

Haft en fin helg? :D

Svar: den var helt ok : ) din då? kram
.


http://frokenkalmar.blogg.se
Johanna Öberg

åååh mums:D

Svar: Den var riktigt god min tårta : ) *muuums*
.


http://asiwantit.blogg.se/
Tess

Mums, vad god den ser ut! :) Kram

Svar: Den var riktigt god också : ) hehe
.


http://tesswaltenburg.blogg.se
Line

den ser grymt god ut :)


http://spontaneous.blogg.se
Kom ihåg mig?
Trackback