1
Då kommer jag säga hejdå för busfridis. Och kommer övergå till Fridahlicious istället! Hoppas ni kommer över dit istället! Tack för alla trevliga kommentarer man får av er! På min nya blogg kommer det bli frågestund så kika in.
 
Till min nya blogg välkomna dit
0
 
Dessa vill jag ha, men att slänga ut 1499:- för dem det känns i plånboken.
1
 
Den här dagen har varit lugn. Imorgon firar vi 6 år tillsammans och det firade vi med att återuppliva dagen vi träffades för 6 år sedan. Eller på sätt & vis. Vi drog och köpte hämtmat från ett ställe som heter Grillen där vi köpte mat den dagen vi träffades för 6 år sedan. Och ska snart se på film som vi då också gjorde! Inte samma film för vi är inte sugna att se The Grudge skräckfilmen. Utan det ska bli Johan Falk senaste film. Vi skulle sett den igår men vi blev för trötta så vi skippa det och tog det idag. Vilket är väldigt passande då det får bli en lugn dag för oss idag! Så bäst att gå ner till min käraste och mysa framför filmen med lite godis & läsk.
4
 
Saknar sommaren riktigt mycket nu faktiskt när man ser den här bilden. Togs i sommar då min sambo tävlade så passade på att ta en fin bild på fältet. Idag är det bra väder, får nog bli en promenad sen. Nu ska jag fixa i ordning mig sen blir det att städa faktiskt. Få lite gjort.
Ha en kanon fin dag!
0
Hello.
Ett tag sen sist. Men har inte haft någon blogglust alls. Inte bra! Men det lär väl dyka upp så småningom.
Jag är vaken redan men det är för jag ska hoppa in på förskolan idag. 7.15-16.00 få leka av mig lite. haha
Så ska väl röra mig mot förskolan snarast. Bäst att packa regnkläder och lite sånt ifall det börjar regna. Inatt regna det som bara den som sagt, så det är inte omöjligt att det kan börja idag också. Igår hade jag en lugn dag, först kom min bästa vän susanne hit på en kaffe och vi pratade lite. Sen blev det faktiskt Desperate Housewives säsong 8 i soffan, mysigt det också. Plus härliga promenader med min kära hund. Jag har bestämt att när det är en solig dag så ska jag ut och fota. Behövs lite nytt och fräsh i bloggen.Eller hur?!
 
Känner för att fixa en ny design till bloggen, den börjar bli uttråkad och skulle behövas lite förnyelse. Så återstår att se hur det blir med den saken. Men någon gång ska det allt bli av! Nu måste jag sticka och fixa i ordning mig. Men ha en toppen tisdag! Krams
 
 
 
0
 
Min älskling var så otroligt söt imorse och kom med frukost på sängen och en söt nalle där det stod I hjärta U. Sånt uppskattas och gör dagen riktigt bra. Tack älskade hjärta!
4
 
Köpde den här fina tavlan på Ullared för ynka 40:- Otroligt fin! Hänger nu i vår hall!