1
Skulle vilja ha eran hjälp om ni vet om malmö har några bra hotell? Ska dit onsdag-torsdag så skulle vilja höra med er läsare om ni vet något fint hotell där. Kom med massa förslag! Och vad bör man besöka när man är där?
Vill få en hel del tips utav er nu, så hjälp mig!
 
,
källa: google
5
 
Skickat efter denna vintage book till Iphonen min. Att ha Iphonen i och sina kort och kontanter. Tyckte det var väldigt smidigt. Hade tur för på members.com hade den här för halva priset. 299:- tyckte det var skillnad mot 599:- iallafall. så denna unna jag mig för denna lön som kommer i veckan. Visst är den fin??
0
Nu har jag varit ledig några dagar och imorgon väntas det fyra dagars jobb innan jag får ledigt igen. Har varit skönt att varit ledig dessa dagar faktiskt, fått kopplat av ordentligt och så. Och när sambon har semester så var det skönt att få lite längre ledigt från jobbet. Har varit i Linköping en sväng dessa dagar och varit i bergs slussar. Mycket trevligt faktiskt. Och bra väder hade vi också. Så det var bara stort plus i kanten. Idag är det lite sämre med rätt mycket vind. Vilket inte är så skoj. Men det funkar för ska tvätta och städa & så lite idag. Behövs!
Men sambon och jag ska in en sväng till Norrköping och åka till haga cykel. Hjärtat ville dit & kika lite.
Så jag ska väl ta och fixa mig i ordning så ska vi väl åka när han kommer hem sen.
 
Ha en fin måndag!
 
 
5
Gooodmorgon.
vaken även idag tidigt. Men imorgon kommer jag äntligen få sova ut och få en ledig stund.
För är ledig imorgon. Vilket ska bli väldigt skönt. sedan 2 dagar till med jobb.
Men vilket som är skönt idag är att jag jobbar 6:45 - 14.15 idag bara så det känns otroligt skönt!
 
Undrar lite om ni vet någon fin camping som har stugor och som har en fin miljö att åka till?
Hjärtat & jag är sugna att bara åka iväg över helgen. Men vi har inte bestämt vart. Och jag är
foto sugen också så då vore det kul att få vara någonstans där det är en fin miljö att fota i.
Kom med massa tips!
 
Snart dags att cykla. Känns som det är de enda jag gör.
Men så blir det när jag inte har körkort än, då duger cykeln bra! : )
 
1
En ny vecka & nya tag.
Måndag & tisdag är det jobb som gäller. Sen äntligen ledig en dag & sen torsdag & fredag är det jobb.
Sen är jag äntligen ledig i 3 dagar. Så otroligt skönt! Så jag och hjärtat funderar att boka in något men frågan är vad? Jag är lite sugen att åka till någon fin plats som man kan ha det trevligt & mysa vid. Nånstans där det är fint att fota. För är så otroligt foto-sugen nu. Har inte blivit så mycket av den biten nu när jag jobbar så mycket. Så när man ska bort på en liten roadtrip så ska såklart kameran med. Idag börjar jag jobba 14.45 till 20.30 så inte sådär jättelångt pass, men det räcker! Så ska nu ta och fixa mig i ordning så jag slipper att stressa sedan. Ville uppdatera er bara vad som sker!
 
Ha en fin måndag!
fina texas
2
Jag ska snart ta och cykla iväg och jobba, är så otroligt trött för har gått upp tidigt nu två dagar och det känns vill jag lova. Men imorgon börjar jag 14.45 så då får jag ligga kvar & sova sött ett bra tag. Vilket ska bli så himla skönt. Jag jobbar 9 timmars pass även idag. så kommer vara rätt så trött när jag kommer hem antar jag. Men får tänka att det är väldigt bra pengar. Såg hur min lön blir denna månad bara och ser man hur den kommer bli så blir man så motiverad och peppad. Jag försöker så gott jag kan att blogga, inte lätt när jag jobbar mycket just nu i sommar. Men hoppas ni tycker det få inläggena är bra ändå än inget alls! Nu ska jag dricka upp min chai latte sen ta på mig kläderna & ytterkläderna och cykla iväg. Hoppas det inte börjar regna. Ser lite skumt ut!
Ha en kanon fin söndag!
 
0
då ska man snart cykla mot jobbet, känns sådär.
Första passet är 7.30-12.30 sen vara hemma i fyra timmar sen tillbaka igen vid 16.30-20.30
lite lagom segt sådär men det funkar. ätit frukost nygligen nu och ska fixa håret innan jag ska börja cykla vid sju.känner att jag heldre hade velat ligga kvar bredvid sambon i vår varma säng men icke.Får helt enkelt tänka att det är pengar! : ) Nu är det bäst att fixa sig så jag inte behöver stressa. Bloggar nog sen när jag kommer hem från första passet!
 
0
 
Som det flesta vet så cyklar mitt hjärta väldigt mycket & även tävlar i MTB.
Nu när A var och bärgade en bil så såg han att denna person hade den här träningscykeln på en kärra, och han som han lämnade bilen hos frågade om han ville ha den, och en sån är inte så billig att köpa. Så snacka om att A hade turen på sin sida. För den skulle annars till tippen och slängas. Så han blev riktigt glad & stolt. Han som velat haft en sån fast den nyare modellen ett bra tag fick en sån här GRATIS nu. Sa åt honom att ta en trisslott med tanke på att det är fredagen den 13:e idag. Han har nog mer turen på sin sida idag istället.
1
 
Fina Gräddnosen som man fann igår på Marieberg galleria. Den kommer från Vero moda och kostar 369:- men jag gav ynka 40 kr för den. Med tanke på att jag hade presentkort som jag fick av hjärtat i present. Fynd fynd.
3
 
Mitt fina skal som kommer från IDiWa. Med frakt & allt blev det 97:-
Det kallar jag fynd. Och jag tok älskar mitt blomskal.
0

När sambon slutade jobbet så drog vi till marieberg och kikade lite fann en fin skapelse inne på Vero moda. Bild på den kommer! :) vi åt god mat också inte vanlig Max och så utan på resturang. Tänk lilla jag åt upp allt. Se bild nedan!

2
Jag & sambon ska dra till Göteborg nästa helg & måste ha med hunden.
och vi ska bo i stuga där men måste finna ett ställe där man kan ha hund/hundar med sig.
Någon av er läsare som vet någon bra camping som man får ha hund med sig? Kom med förslag.
För har sökt men finner inget. *blää* Vore väldigt tacksam!
 
0
uppe före tuppen idag som jag brukar säga.
klockan ringde 04:45 men gick upp 5.00 var så trött. och är de fortfarande! Blää
Har två dagar till som jag jobbar, sen är jag ledig onsdag & torsdag och sen jobbar jag hela helgen.
Idag blir det jobb 6:45 till 16.00 värsta passet tycker jag! Men ibland är det så, får se att det är pengar!
Nu ska jag ta hunden sen är det dags att cykla mot jobbet. ville bara skriva att jag lever : ) hihi
 
Ha en kanon fin måndag
 
 
källa; google
0
För ca en minut sen så startade mitt hjärta tävlingen i rättvik och här sitter jag. Känns väl sisådär. Men vad gör man, har man jobb så har man. Men värst är väl att jag inte riktigt kommer kunna koncentrera mig på jobbet. För lär vara så himla nervös. Det är sån otäck sport. Ramla och slå sig rejält om man har otur. Och mitt hjärta har lätt att sin axel hoppar ur led efter en olycka i motorcross som hände för ett par år sedan. Så nervöst är det. & Jobbigt när man inte kan se vad som händer osv. Men han skulle höra av sig så fort som möjligt. *tuuur det*
Idag börjar jag klockan 13.00 till 21:15 så ett långt pass! Så min kära mor ska ställa upp som hundvakt idag.
Skönt när man har nära & kära som kan ställa upp ibland! *Tack för ni finns*
 
Sitter här nu och försöker få i mig lite frukost. Efter det blir det en dusch och fixa till sig innan det är dags att cykla mot jobbet. Hoppas bara inte det regnar när jag ska cykla. Vore så typiskt! Igår så var jag hemma hos min mamma & hennes nya sambo på fest var riktigt kul faktiskt. Men såklart glömmer jag kameran, suck på mig. Men hade riktigt trevligt med fem kamp & god mat. Nu är de bäst att äta upp frukosten och sen fixa mig.Ha en kanon söndag!
 
 
 
 
1
Då drar vi igång en frågestund avslutas imorgon klockan 20.00
 
 
0
Jag börjar mitt pass om två timmar och slutar vid halv nio ikväll. Helt ok för att vara en måndag och början av veckan. Riktigt skönt att få sova ut en måndag för tisdag & onsdag blir det att stiga upp vid 5.00 tiden och det känns inte så lockande men så är det ibland. Och imorgon vid halv sex på kvällen ska jag iväg och klippa mig. Frågan är bara om jag ska toppa mig eller fixa någon frisyr?
Jag kan inte bestämma mig.. Vad tycker ni?
 
Jag tänkte faktiskt dra igång en frågestund i bloggen.
Dyker upp i ett annat inlägg! Så ställ lite frågor nu när ni har chansen! : )
 
 
Lida loop tävlingen för några veckor sedan, hjärtat tävlade!
 
 
 
3
Det är söndag och första Juli är redan här.
Och idag har det inte hänt så himla mycket, Jag har känt mig febrig i stort sätt hela dagen.
så hoppas det inte är något på g nu när jag jobbar för fullt. Bara hålla tummarna att det inte är något.
Jag & hunden har varit ensamna hemma för hjärtat har varit i eksjö och tävlat. Så vi stannade hemma idag.
Men nu är han äntligen hemma och hel är han också. Satt här hemma & var nervös i mer än tre timmar. Men han kom fram i mål hel och det är huvudsaken. & det hade gått bra för honom! Beställde ett skal förut ett blommigt. Frakt och allt så kosta det 97:- och det är billigt tycker jag! Så detta kommer väl någon gång i veckan.