0

Inspiration från weheartit.com
blir mycket inredning men det är underbart : )
1
 den fina byrån i shabby chic stil står nu i våran hall. Så fin är den!
Sen den underbara kistan i sovrummet är underbar! : )
(önska vi kunde byta golv i hallen, men svårt i en hyresrätt.)
Stort tack Cornelia som fixat detta. Du är riktig duktig! : )
0
Idag eller rättare sagt klockan 18.00 så ska jag & mitt hjärta in till stan för att hämta mina två möbler som jag köpt av en tjej som målar och skriver texter på möbler. I shabby chic stil. En byrå och en kista. Så ska hämta dem senare då runt sex tiden. Och har fått sett hur dem ser ut lite och så snyggt. Kommer bli väldigt snyggt här hemma sedan. Få lite mer ordning här hemma nu känner jag! Flyttade in 1 maj och känns som man aldrig blir klar med inredningen och det. Men det tar tid och ju längre tid det tar ju snyggare blir det ju! Eller hur?! Annars händer det inte mycket idag, är ledig från jobbet idag. Jobbar onsdag och torsdag plus lördag och söndag. Så ledig på fredag iallafall så det är helt ok. Och på lördag så ska jag fika med Sofia och Susanne två vänner från gymnasietiden. Mycket trevligt. Tur att jag har delat på lördagen så jag hinner fika med dem. Nu ska jag sätta lite fart & börja städa här hemma innan vi kommer fara in till Norrköping. Ha en fin tisdag!
 
källa;google
 
0

Sitter här på jobbet och har rast, väldigt skönt! Efter har varit ledig i fyra dagar nu så känns det i kroppen redan och segt att komma in i det! Men det funkar! Efter jobbet vid 13.00 så ska jag stanna i en inredningsbutik är tänkt :) sen hem och ta det lugnt! Ska bli skönt!

2
 
Veckan som var nu så var jag i en second hand butik och fyndade denna stol för 40:-
Och efter lite slipning och 3 lager med vit färg så blev det totalt ett annat lyft på stolen och med en fin kruka med en hängande blomma i så blev resultatet oerhört fint. Håller ni inte med? Bortse från vårat fula golv men bor man i hyres så får man som sagt inte göra allt. Önska att golvet var finare men som sagt man får försöka tänka bort det gör jag varje dag! hihi
0
 
 
Jag är med & tävlar hos Lindablom om en personlig almanacka.
För att: Jag skriver ständigt varje dag upp tider för massa jobbtider men är dum som inte köper mig en almanacka för jag helt enkelt är lat. Så att få vinna denna personliga almanacka vore kanon för mig så jag någon gång kanske kan få ordning och reda bland mina tider & inte ha massvis med lappar överallt.
1
Jag är verkligen dålig på att uppdatera men försöker så mycket jag kan. Får faktiskt skylla på att jag jobbar & står i. Jag har lite nyheter att berätta som jag är tokigt glaad i som fått tag i dessa fina underbara möbler. Men just nu har jag bara bild på en möbel som jag ska hämta antingen imorgon eller lördag. Och den är så fiiiiin. Vet inte om ni har någon aning om att jag är tokig i shabby chic,lantliga stilen. Mitt hjärta säger alltid att jag är Shabby chic fru. haha Här nedan kommer den underbara förvaringssoffan/kökssoffan som jag ska hämta snart!
 
 
"Dammtussarna under sängen är bara änglarnas små tofflor"
 
 
Så i framtiden kommer den passa fin fint i ett barnrum : )
Visst är den underbar? Har två möbler till men tjejen som jag ska köpa dem av håller på & målar och fixar dem.
Så nästa vecka någon gång trodde hon dem skulle vara klara. Blir fin fint här hemma nu! :  )
 
 
2
Då har ännu en ny vecka startas.
Och börjar 13.00 att jobba idag. Skönt att få lite sovmorgon. Det är de som är bra med mitt jobb att man inte har samma tider hela tiden blir rätt så jobbigt tycker jag! Så idag blir det 13-20.30 helt ok såhär en måndag. Men bättre tisdag och onsdag då går jag till 13.00 bara. Så sköönt! Jag sitter nu och kikar på massa shabby chic möbler på blocket. Men så svårt att få tag i det man vill med tanke på att det är så himla poppis nu att inreda med shabby chic inredning nu för tiden. Men någon gång ska man väl ha
sin tur på sin sida och hoppas få det man är ute efter!
 
Ska snart ställa mig och fixa skinksås & färsk pasta. *mums*
Ha en kanon fin måndag!
 
källa; google
1
är hemma nu och tar det lugnt men måste ge mig av igen om ca 1 timma. Då är det dags för nästa pass. Lite trist att bara ha 1 ½ timma hemma men bättre än inget, inget roligt att vara på jobbet i 10 timmar man måste få lite andrum också. Men halvfyra är det dags för att cykla åt jobbet igen. Stå ut fyra timmar till. Hoppas det går fort!Så kommer mitt hjärta sen och möter mig! så sött av honom. Nu ska jag lägga mig i soffan och vila i 20 minuter innan det är dags! Ha en kanon kväll denna fredag!
 
0
Goddagens!
Har ledigt idag och det känns bra med tanke på att imorgon fredag blir det jobb i 10 timmar och lördag blir det 9 timmar så lär säkert vara rätt utmattat efter det. Men får helt enkelt se att det är pengar! Såg att jag kommer få en skapligt bra lön denna löning nu, och det tackar jag inte nej till. Så är jag ledig söndag sen igen! Kan behövas innan det är jobb igen på måndagen! Idag vid halv två är det dags att färga & klippa håret. Har inte bestämt färg ännu, men man vill väl ha lite höstigare färg nu. För snart är vi där. tänk så fort denna sommar har gått. Helt ofattbart!
 
Jag sitter nu och funderat vad man ska äta till lunch när hjärtat kommer hem vid tolv tiden. Har inte bestämt mig. Jag är inte sugen på någonting alls. *blää* Men äta måste man annars dör man eller hur brukar man säga?
Börjar eka i både kyl & frys nu så då är det inte lika kul att laga mat tycker jag, någon mer som tycker så? :)
Jag vill ha ett proppat kylskåp & frys då är det roligare att laga en god mat.
 
Dags att gå ner till köket och se vad som finns! Ha en fin dag!
 
 
 
 
0
Ny vecka och nya tag.
Nu börjar jag mitt vikariejobb som jag fick samtal om förra veckan. Riktigt kul att få veta att man har något att gå till och inte bara sitta hemma och söka en massvis med tusentals jobb. Skönt att få komma ut och träffa lite folk. Det värsta är väl att gå upp såna här tidiga dagar då klockan ringer klockan 5.00 men annars är det ok. Jag ska cykla om ca 20 minuter. Och det ser kallt ut ute, blä. Men bara att trampa på och bli varm. Idag har jag en kort dag 6:45 till 13.00 en bra start såhär på en måndag. Få en liten mjukstart!
 
Nu är det nog bäst att sätta lite fart & bli klar och sen cykla iväg.
Ha en kanon fin måndag!
 
 
bilden får inte kopieras, måste ha min tillåtelse först, så fråga gärna!
0
 
Du vet om att Jag älskar dig oerhört mycket.
Du är mitt lilla hjärta!
Är lycklig med dig.
 
0
0
Sedan igårkväll så har man haft som en liten smärta vid nedre höger sida vid magen. Vet inte alls vart det kommer ifrån att jag har ont. Blir tokig! Gör mest ont när jag gör vissa rörelser. Någon som kan veta vad det är för något? Eller om någon av er har haft liknande syntom? Tacksam för svar av er!Annars så har jag mest städat lite smått, iallafall det jag klarat av med tanke på min smärta vid sidan. Men det ser hyfsat ut nu iallafall med tanke på att det är fredag och allt. Idag är det tänkt att vi ska grilla. *mums*
Jobbar imorgon så blir en tidig kväll för lilla mig, men kan vara skönt att få lite sömn också. Och inte alltid vara uppe så sent om kvällarna. Jobbar ett 9 timmars pass imorgon. Får tänka att det är pengar!
 
Så idag blir det en lugn dag inte så mycket rörelse utan slappa och ha det mysigt med min älskling!
Jag har föresten en till liten fråga, Jag är bra sugen att lära mig massor om Photoshop, någon som vet någon bra Guide att lära sig lite lätt såhär när man är nybörjare som jag? Kom med förslag!
 
 
2
Klockan är snart elva och jag sitter i sängen och nästan somnar. Har åkt en bit idag och är helt slut i kroppen. Har varit i Lidköping och hämtat en sak, eller sambon hämtade en sak. Så var ca 3 timmars bilresa dit, enkel alltså. Så sex timmar i bil det räckte. Såklart stannade vi och åt också. Catch fick följa med också, och det var roligt för honom. Åka lite bil. Jag ska väl snart ta och sova känner hur John blund börjar närma sig. Ska sova ut imorgonbitti för lördagmorgon blir det att stiga upp redan vid 5.00 *bläää* Men får helt enkelt tänka att det är pengar. Ska närmligen jobba som sagt! Sen ledig en dag till, tills mitt schema för mitt vikariejobb börjar! Ska bli kul! Så bäst att ta vara på ledigheten och tiden så bäst som det går. Dags att sova! Natti.
Höres imorgon : )
 
0
 
Fick hämta ut mitt paket igår som innehöll detta och har testat detta nu imorse och snacka om att Moroccanoil att man blir len i håret av den, Ska vänta ett par veckor och se vad den har för bra förväntningar. Så kommer jag med råd vad jag tyckte om den senare. Vad sägs om det?? Och Shampoo/balsam:et luktar riktigt gott och min frisör kör alltid med dessa produkter så därför jag älskar dem. Testa ni med!
 
 
1
Fick ett samtal idag och har fått ett litet längre vikariejobb på det sommarjobbet som jag slutade med i Måndags.
Trivdes som fisken i vattnet där och har funderat starkt att utbilda mig till Undersköterska. Så ska kika på lite utbildningar är tänkt faktiskt. Känner att det är ett jobb som passar mig som handen i handsken. För just på tegelbacken trivdes jag som bäääst! Så att jag fick det vikariejobbet känns kanon för var chefen som ville ha mig på just det jobbet. Och när det är chefen som säger så, så känns det väldigt roligt och man uppskattar att man gjort ett bra jobb där. Så på måndag börjar jag och kommer bli så kuuuul. Mindre roliga idag är att jag ska till tandläkaren senare och det känns mindre roligt men ett hål kvar att borra sen klart för i år. Känns skönt!
 
Nu måste jag ta tag i att storstäda här hemma innan det är dags att sätta sig i tandläkarstolen.
Ha en fin eftermiddag!  : )
 
1
 
För ca en vecka sen så åkte ju jag och hjärtat till malmö för lite mini semester och var väldigt skönt att komma hemifrån ett tag och bara njuta och koppla av. Det behövdes efter mycket jobb den senaste tiden. *Skönt skönt* Detta var vårt hotell vi bodde på, och det var riktigt fint ett fyrstjärnigt hotell mitt i deras centrum. Ska ni ner dit någon gång så bo på radisson´s hotell en bra service och väldigt god mat har dem. Att få bara vara borta en natt och koppla av gör väldigt mycket, få koppla bort vardagen lite. Vi trivdes riktigt bra! : ) Blir det att åka dit någon mer sommar eller så, så kommer det lätt bli deras hotell igen. *tumme upp*
 
2
Då har jag bara nu ikväll & imorgon kvar på mitt sommarjobb, känns väldigt tråkigt. För det har varit otroligt skönt att ha ett schema att gå efter & veta att man har dagar att jobba. Men har iallafall fått lite tider nu så hoppas kunna få jobba rätt mycket ändå, det låter så iallafall på ordinarie personalen att jag kommer få det, så vi får allt ta och hoppas för jag trivs väldigt bra där, till och med funderat att utbilda mig till undersköterska. Men har bara funderat på det som sagt. Så vi får se hur det blir med den saken! Vem vet någon dag kanske jag är undersköterska. Vem vet! Ikväll jobbar jag 13.00-21.15 och imorgon 6.45-16.00 så sen är det över för mig. Fast som sagt blir nog väldigt mycket inringt med tanke på att det är dåligt om vikarier. På tal om annat nu då så beställade jag shampoo/balsam och oil på bangerhead förut idag. Dem har 20% just nu för dem har flyttrea. Så in och fynda! :  )
 
 
 
  
 
0
 
Som ni vet så cyklar min älskling MTB & landsväg och jag har blivit själv väldigt sugen att börja cykla landsväg mest för tränings skull och få bra kondition och har fastnat för denna fina landsvägs cykel. Fina färger & en bra landsvägs racer helt enkelt. Känner att jag behöver få komma ut och röra lite på mig! Få cykla ihop med mitt hjärta, det är de bästa av allt! : )
1

Inte så himla långt kvar nu till Malmö, vi var nyss i Skåne vid godis flyget och köpte massvis med godis! :) mums!