19

17 maj och röd dag det är kanon!
För mig blir det att åka & Jobba men det tackar faktiskt inte jag nej till. Med tanke på att vädret inte är så himla bra mot hur det var igår. Jag börjar 13:45 och slutar 20.30 så det är helt ok och tänker att det är dubbelt betalt idag med! *Wiiie* Så ska snart ta och duscha & fixa i ordning mig för att sedan trampa iväg till jobbet! Riktigt bra motion får jag iallafall av all cykling. Och det behöver jag! Behöver lite muskler med!

Väntar att hjärtat ska komma hem han är ute med hunden verkar på en långpromenad för nu har han varit borta i 45 minuter. Så han lär väl dyka upp snarast tror jag! Idag sov jag faktiskt till 10,20 det behövde jag. Men min kropp är öm så kanske inte är så bra att sova så länge men ibland får man det! : )

Ser att det är många som kikar in här men knappt inga som kommenterar :(
Vi kanske ska starta en Frågestund så man får lite frågor att svara på! Vad säger ni om det?!

Ha en kanon dag idag!


Kommentarer
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

fin bild! Frågestund är alltid kul!


http://adaras.se
Emma Roodla _ Fotograf

vacker bild :)!


http://babiidarling.blogg.se/
Sofia

Lottar ut ett valfritt smycke, skulle vara jättekul om du ville vara med :D Kram!

http://byfia.com/2012/may/tavling-vinn-valfritt-smycke.html


http://byfia.com
Jennie ♥ - i det andliga/mediala och det fotografiska

sv: trevlig helg ♥


http://jennsiii.blogg.se/
Jennie ♥ - i det andliga/mediala och det fotografiska

ligger en utmaning till dig på bloggen IMORGON! görs när du vill!


http://jennsiii.blogg.se/
Emma Welin

Visst är de goa? Jadu. Dels bör ni hitta en seriös kennel ni tycker verkar vettiga och har fina hundar som faller er i smaken. Var noga på att de gör de hälsoundersökningar som klubben rekommenderar, d.v.s. PL-undersökning och ögonlysning (det förstnämnda är ett måste medan det sistnämnda endast är en rekommendation). Ta kontakt med uppfödaren i tid och delge era önskemål. Om ni vill ha hunden till sällskap, till utställning eller till avel etc.Försäkring beror helt på om du vill ha hund till sällskap eller avel. Vi har våra hundar försäkrade i Folksam som är jättebra! (Använd inte Agria, de kostar massa och är knepiga att få saker och ting ersatta). Men de tikar vi använder i avel har vi flyttat över till Sveland nu eftersom dessa har bättre avelsvillkor med ersättning för kejsarsnitt etc.Kram Emma


http://emmawelin.blogg.se/
Sara - mamma till Nova

Jag har tillbringat min dag på öland med mannen, dottern och hundarna! :) vad ha du gjort idag? :-)


http://frokenkalmar.blogg.se/
Emma

De funkar jättebra ihop med andra hundar! Det blir vad man själv gör det tilll. Vi har en valp som flyttade till Östersund, där är hans bästa vän en Golden. Och i Sthlm bor en annan tillsammans med en Bishon Havannais. Däremot kan de vara lite "rasistiska" mot främmande hundar av andra raser. Men familjehundar eller hundar de träffar regelbundet är det inga problem med :)Gillar ni Sveland till er andra hund så är det bara att köra på med samma! Chihuahuor är jättelättlärda, vet många som kör med lydnad med sina små :) I höst kommer vi ha valpar på en av våra långhåriga tikar som vi har ute på foder. (Hon som bor tillsammans med Bishon Havannaiserna). Hon är dotter till Disa den ljusa, och pappan är Emmett vars mamma är Molly och mormor Mira. Så man kan säga att "alla" våra hundar finns i lilla Marit i just den kombinationen.


http://emmawelin.blogg.se/
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

sv: okej!


http://adaras.se
MALIN SUNDIN [FOTOGRAF]

vackert :)RE: tack så mycket :) allt bra?


http://malinsundin.blogg.se/
MALIN SUNDIN [FOTOGRAF]

RE: vad roligt :) jorå, med mig är det helt ok. väntar på att det ska bli den 29:e så jag kan få prata med läkaren om min operation men det känns foooorever... haha!


http://malinsundin.blogg.se/
Sara - Blivande tvåbarnsmamma

Ja allt ha varit toppen.:D


http://frokenkalmar.blogg.se/
Sara - Blivande tvåbarnsmamma

Nja inte mycket. Imon blir det ett inskolningssamtal hos BM, och på tisdag blir det nog öland igen. Och stanna där till onsdag. :)


http://frokenkalmar.blogg.se/
MALIN SUNDIN [FOTOGRAF]

RE: jo men samma dag har jag redovisning, vilket jag inte vill ha så jag är lite.. delad ;) haha!

jag ska operera min hand, en nervskada som jag fick för ett antal månader sen haha..


http://malinsundin.blogg.se/
SARAH CARLSTEN

Ha en fin söndag! :*/ http://sarahcarlstens.blogg.se


http://sarahcarlstens.blogg.se/
Sara - Blivande tvåbarnsmamma

Vart är det marknad? :D


http://frokenkalmar.blogg.se/
Emma

Hej igen! Ja det är verkligen jättebra att de passar så bra ihop med andra. Man måste däremot ha i åtanke att aldrig lämna stor och liten ihop ensamma. Man vet aldrig när olyckan är framme...Ja precis. Både mamma och jag har varsin kennel. Jag "lämnade" Tettchi's och skaffade Merry Marvels (www.merrymarvels.se) men vi samarbetar och kommer alltid att göra det. 15 000 tar vi för en valp enligt Chihuahuacirkelns rekommendationer.Kram!


http://emmawelin.blogg.se/
Emma

Jag svarar så gärna på frågor. Hör av dig om du har fler. Nackdelen är att de är dyra precis som du säger. Men även många större raser ligger i samma prisklass, som rottweiler som ligger på 12 000. Då får man försöka tänka att en sådan hund får 10 valpar medan Chihuahuan i värsta fall bara får 1/kull. För att kunna gå runt med sin avel så skulle chihuahuan egentligen behöva kosta ännu mera. Men ser man det som en hobby som vi gör så får det kosta vad det kosta vill samtidigt som man ligger på ett humant pris. Sverige ligger lägst med sina priser i hela Europa. Vill du köpa en valp från italien exempelvis med bra stamtavla får du för en valp betala 45 000 kr. Men jag förstår vad du menar, de är dyra men jag lovar dig att det är värt varenda krona. Och man får försöka spara ihop lite varje månad så har man snart samlat ihop den summan :)Tack för fina ord om min blogg.

Kram Emma


http://emmawelin.blogg.se/
Patrik

Gud så fin bild :D


http://patrikpetersson.blogspot.com
Kom ihåg mig?
Trackback