7

Jag kämpar och kämpar men inget resultat.
Jag kämpar med att få öka i vikt åtminstonde 5 kilo men inget händer. Jag nog säkert stått på samma vikt tal nu i många år men inget händer. Men fy skam ska inte ge mig! Jag tror det är lika svårt för dem som vill gå upp i vikt som det är att gå ner i vikt. Men det är bara att kämpa på & hoppas att det snart ger resultat. Tänkte höra nu om det är några av mina läsare som har samma problem?
Såfall får ni mer än gärna kommentera och berätta lite vad ni gör för att få gå upp några kilon.


Kommentarer
Annah

sv: hc är hälsocentralen :) okej, så pass :) låter som en lugn och ganska skön dag :)


http://annahms.blogg.se/
Jennie ♥ - i det andliga/mediala och det fotografiska

sv: varför ska du gå upp i vikt? :S


http://jennsiii.blogg.se/
Veronica

Tack vad kul att höra :)

Roligt att följa era förändringar hemma också! Vi verkar ha liknande smak ;)Jobbigt med vikter.. Större portioner kanske? Men de där är verkligen inte mitt område. Lycka till iaf :)


http://hearties.blogg.se/
Maria

Ät 2-3 mellanmål, lägg in mer protein och kolhydrater (halva tallriken kan bestå av pasta, ris eller potatis och andra halvan jämnt fördelad på grönsaker och protein)

Drick mjölk eller juice till maten OCH mellan målen. Du ska äta tvärtemot en som vill gå ner i vikt, du ska äta MER än vad du gör av med :)

Försök öka portionerna, testa också att äta mer nötter och avokado, innehåller massor med bra och nyttiga fetter. Lycka till! Du är fin som du är, men trivs man inte med sin kropp så tröstar inte andras ord..

Maria - mamma till Liam ☆

tack så mycket!

jo med oss är det bra, med dig? :)


http://fashionstars.blogg.se/
Frida

Maria: Tack så mycket för dina tips! Och så sant så att jag är fin som jag är, men känner att de är dags för en förändring. Men tar åt mig av alla dina tips och ska försöka full följa dem till punkt och pricka! : )


http://busfridis.blogg.se/
Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva

Du kanske skulle prova gainers? Som såna som tränar dricker för att öka i vikt?


http://tomik.se
Kom ihåg mig?
Trackback